«Приводь друга – отримайте по 200 грн кожен!»

Перша позика для друга до 15 000 грн!

Запрошуй друзів у Dinero та гарантовано отримуйте кожен (і ти, і твій друг) по грошовому бонусу в розмірі 200 грн. Усе, що потрібно зробити – це надіслати другу запрошення (реферальне посилання), а другу перейти за твоїм посиланням і оформити свою першу позику в компанії.
Як це працює?
1
 

Ти запрошуєш друга

 

Щоб запросити друга, тобі потрібно поділитися з ним своїм персональним реферальним кодом, який з'явиться у твоєму особистому кабінеті після реєстрації в сервісі. Ти можеш відправити його через форму нижче, вказавши номер мобільного телефону друга. Або передати йому посилання в SMS, на email, у месенджері. Або розмістити посилання у соціальних мережах та на форумах.

2
 

Друг оформлює перший кредит

 

Другу необхідно перейти за посиланням і застосувати код при оформленні кредиту. Кошти на твій рахунок будуть зараховані після того, як запрошений друг оплатить свою позику в Dinero. Відслідковувати статус приведених друзів і нарахованих коштів ти можеш в особистому кабінеті.

3
 

Ви з другом отримуєте по 200 грн

 

За кожного запрошеного друга ти отримаєш 200 грн. Кожен запрошений тобою друг після того, як погасить кредит, також отримає 200 грн. Кожен з вас може перевести кошти на свою картку, щойно друг погасить свою позику. Кількість запрошених друзів – необмежена. Більше друзів – більша сума винагороди!

Переваги
Грошова винагорода за участь у програмі
Необмежене число запрошених друзів
Легке і швидке виведення коштів
Щоб запросити друга у Dinero:
введи номер телефону друга, і ми надішлемо йому SMS із запрошенням (реферальне посилання)
+38 0
Питання та відповіді
За яких умов ви з другом можете отримати на картку по 200 грн?

Твій друг обов'язково повинен бути новим клієнтом компанії Dinero, а при оформленні позики – отримати схвалення за заявкою на суму не менше 1 000 грн і погасити її не раніше ніж через 7 днів.

200 грн це сума з урахуванням податків або без?

Сума вказана без урахування податків. Усі податки вираховуються із суми грошової винагороди: 18% + 1,5% = 19,5%. Разом на картку надійде виплата в розмірі 161,00 грн.

Коли саме гроші будуть на карті?

Кожен з вас (ти та твій друг) отримає гроші впродовж п'яти банківських днів з моменту подачі заявки на виведення коштів. Подати заявку можна одразу після погашення другом позики.

Де я можу подивитися кількість залучених мною друзів?

Уся інформація за програмою «Приведи друга» доступна в твоєму особистому кабінеті в розділі «Акція «Приведи друга», в меню «Управління». Там ти можеш побачити кількість відправлених запрошень, комісію (суму поточної винагороди), суму, яка очікує надходження, а також твій фактичний баланс коштів.

На яку карту я можу отримати кошти?

Кошти будуть надіслані на картку, яку ти можеш самостійно додати в своєму особистому кабінеті в розділі «Виплата грошей».

Як використовувати мій реферальний партнерський код?

Щоб ти з другом отримали винагороду за умовами партнерської програми, запрошеному другу необхідно перейти за посиланням із SMS і в особистому кабінеті вказати реферальний код при оформленні кредитної заявки.

Як мій друг зможе отримати гроші?

Перейде за посиланням у запрошенні або під час оформлення своєї кредитної заявки на https://www.dinero.ua/ введе наданий тобою реферальний код.

Після того, как друг погасить свою першу позику, він може вивести 200 грн на карту, вказану під час реєстрації.

**Усе налоги оплачиваются за счёт выигранной суммы:

Загалом на карту надійде виплата у розмірі 161,00 грн.

Які види трафіку заборонені?

Ми не співпрацюємо з користувачами, які до нас приходять із пошукової реклами (контекст на бренд), з ClickUnder/PopUnder, реброкерінга, а також з мотивованим трафіком.

Чому моє посилання не працює?

Швидше за все, партнер надав тобі вже розшифроване і активоване посилання. Приклад некоректного посилання:

https://www.dinero.ua/utm_source=Internal_Partner_Program&ut

_medium = affiliate & utm_campaign = HBN73616 & transaction_id = HBN73616

Робоче посилання повинне мати такий формат: https://www.dinero.ua/aff/HBN73616

Будь уважний!